DefineBurada.CoM

DefineBurada.CoM (http://www.defineburada.com/forum/index.php)
-   Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar (http://www.defineburada.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   mağara tepesinde çarpı işareti (http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=225)

aga_aga 01-21-2009 10:07 PM

kardreşim hiç sağ solla uğraşma direk giriş karşında duruyor dostum..içerdfekiler seni bekliyor.allah gönlüne göre versin
saygılar

dagci16 01-22-2009 05:50 PM

bu resimlerde hiç birşey yok hepsi doğal arkadaşım kendini yorma

bursa dan sevgilerimle

istihkam 01-22-2009 06:16 PM

degerlı kardesım o kapak dıye bahsettıgın resımde gorulen kayanın dış yuzeyıdekı sıyahlanmalar sence dogal mı yoksa sonradan mı olmus yanı sankı orda bı ates yanmısta atesin dumanı orayı sıyahlandırmıs gıbı bır hısse kapıldın mı oylemıdır???

asd2633 01-22-2009 06:26 PM

Evet ustam doğru bildiniz. özellikle sağ tarafta ateş yakılmış gibi . önünde çalılar vardı onları mı yaktılar yoksa özellikle mi yaktılar bilemem. Yada Bana öyle gelmiş te olabilir.Fakat o çalılar kalkınca orası ortaya çıkmış. Dediğim gibi kesinlikle o hissede kapıldım zaten .
hayırdır ip ucu mu var dersiniz

istihkam 01-22-2009 07:21 PM

degerlı kardesım egerkı bırılerı son zamanlarda ates yakmamıs ıse oradakı o sıyahlanmalar orada bır mezarın oldugunun ıfadesıdır kapak kalınlıgı normal ses gelemez ayrıca cok cok sert olur onemlı olan sızın onu ordan cıkarmanızdır. Bırde hayırlısıyla ıcerıyı acınca ıcerısının goruntulerını aktar baska hususlarıda o zaman konusuruz ınsallah.

aga_aga 01-22-2009 07:28 PM

Alıntı:

dagci16 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 4601)
bu resimlerde hiç birşey yok hepsi doğal arkadaşım kendini yorma

bursa dan sevgilerimle

kardeşi dostum sen iyimisin bu işarete nasıl doğal diye bilirsin anlamadım :(

işaretçi 01-22-2009 10:08 PM

selam bi işaret doğal olması için tabi olması gerek bu işarette iyi bakarsanız murc izine raslarsınız ya siz görmüyorsunuz yada biz bu içten hiç anlamıyoruz saygılarımla kırdıysam affa mazhar olalım amacımız dost kazanmak dostlarımızlada dahada sıkı olmak saygıve selamlarımla

SEYRANİ 01-22-2009 10:40 PM

Alıntı:

işaretçi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 4638)
selam bi işaret doğal olması için tabi olması gerek bu işarette iyi bakarsanız murc izine raslarsınız ya siz görmüyorsunuz yada biz bu içten hiç anlamıyoruz saygılarımla kırdıysam affa mazhar olalım amacımız dost kazanmak dostlarımızlada dahada sıkı olmak saygıve selamlarımla

eyvallah.....

asd2633 01-23-2009 11:17 AM

Özellikle istihkam; hira ustama ve ustalarıma teşekkürler saygılar
inşaallah işe koyulacağım. dağcı16 ise oyun oynuyor heralde diğer yorumlarına da baktım aynıı yorumlarda bulunmuş.

DAYI 01-23-2009 12:54 PM

selamünaleyküm dostlar işaretleri herkes sitemizde istediği gibi yorumlaya bilir ama kırıcı olmadan alaycılık ve gurur kırıcı olmadan yapalım yorumlarımızı.. arkadaşlara katılmamak elde değil sevgili kardeşim bursalı çünkü bir fikir üzerinde ekseriyet birleşmişse o düşünce geçerlidir belki hatayı ve yanlışı kendimizde aramalıyız. eskilerin bir sözü vardır. bir fikre davet cumhuru ülemanın kabulüyle olur.. yani bir fikrin kabülü için bütün alimlerin ittifakı gerekir ....DAYI

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 AM.