![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Bunu da ben buldum.Uçan domuz
|
domuz uçamadığı için sahtedir kesin:)
|
ederi yüksek ve degerlidir kondüsyonu ve durumu ile gramajları önem kazanır .hayırlı olsun emi
|
ben domuza benxetemedim yaw
daha çok ejdarhaya benzer |
::D seyrani abi domuzda tam belli değil ejderhalı para varmı ben hiç görmedim de:D:D:D
|
Ben sitenin yalancısıyım:rolleyes:Uçan domuzlu para demişler bende sizlerle paylaştım.
|
Alıntı:
-------------------------------------------------------------------------------- Ben sitenin yalancısıyımUçan domuzlu para demişler bende sizlerle paylaştım. selamünaleyküm hülya uçan domuzlu para diye sitede kimse birşey yazmamış o sadece sizin söyleminiz VE HATTA KENDİ BULDUĞUNUZUDA dikkatle bakarsanız görürsünüz saygılar DAYI |
Slm dayı ben bu parayı kataloğdan buldum ve orada uçan domuzlu para yazıyordu.Galiba yanlış anlaşıldım.
|
selamünaleyküm hülya kardeşim bende bunu demek istedim siz sitenin yalancısıyım deyince bende sitede böyle bişey olmadı dedim konu şimdi anlaşıldı kusura bakmayın site yerine katolok deseydiniz olurdu saygılar DAYI
|
Slm dayı birbirimizi yanlış anladık sanırım ben sizden özür dilerim.Keşke böyle bir para bulmak hepimize nasip olsa.Saygılar dayı.
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM. |