![]() |
Yoruma açık taş
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
tatlıbir yamaçta durmakta ve batıya bakmakta
|
valla kardeşim benim düşüncem doğal ama birde diğer ustalar baksın ben birşey göremedim
|
Selamünaleyküm evet bencede doğal görünüşe bakılırsa kaya olduğu yere sabitte değil gibi
|
şekil a dogal diyor ama sen buraya koyduguna göre bir bildigin var diye düşünüyorum yakın çekim ve arazi resmi varmı
|
GSLH abi iyisin hossunda bu sekilde dogal olup olmadıgı bile bellisiz.adamlar üstad medyum deyilki nasıl bilsinler.teferuat .... geniş açı olmasa bile daha çok resim atmalsın diye düsünüyorm.saygılarımla
|
kanal ıstıkametınde ılerle kapalı magara gırıısn var sonucu oda mezar kardesım,
resım daha net olsa ıdı daha ıyı olurdu. muhtemelen senı dere yamacındakı duzluge goturecektır. ıkıncı ısaretın orada. http://img231.imageshack.us/img231/4...toc49frafa.jpg |
GSLH usta istihkam hocam çokta yerinde açıklamış...bu tür kaya üzerindeki işaretlerin yakın veya bulunduğu otuz metrekarelik yerde ikinci bir tamamlayıcı ek işaretini bulmalısınki esas ana noktaya ulaşasın..ayrıcada tek vede çevresi dar olan küçük resimlede istediğin yorum ve bilgileri anacak bu kadar alabilirsiniz..geniş bir araştırmadan sonra inşallah istediğinize ulaşırsınız....
|
Alıntı:
AYRICA resım yetersızlıgınden GSLH KARDESIME SUNU DA ACIKLAMAM GEREKIR, bu ısaret ıkı yonludur ılki acıkladıgım gıbı, ıkıncısı ıse; tam tersıdır kı o da dogrudur bırde sunu goz onunde bulundur kardesım; bu tasın yukarısında yıne yamacta bır cokuntu yahut ıkıncı bır ısaret, yoksa, tam tepede tumulus bu ıkı durumdan bırsırıdır. |
Alıntı:
|
sa arkadaşlar öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkürler herkesin görüşüne saygıduyarım .bu taş yere sabit ve salam. yamaç ta dikey sırtını topraga dayamış vaziyette .bakmakta.
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 AM. |