![]() |
ustalar bu ayak izinin tam anlamı nedir
|
sa. Sağ ayayk gibi durmakta ve buldugu yer ve yapı
itibariylede mezara benze mekte resim boyutları aynı ise değilse ölç 23 le 27 santin arası gelir istikamet topuk tarafı 1 cm 1 adım şeklinde zeminden yükselmiş yıgma tepe göreceksin. Aradığın yer burası. |
cevre fotolarını eklemeni tavsiye ediyorum
ayrıca yakınlarda köprü varsa onuda eklemeni isterim |
ayak boyutları çok büyük gözükmekte,sağ ayak ama parmak ile yönü tam belli değil!tam altıda olabilir,topuk yönünde kanal vermiş o yönde de olabilir.cihaz tutmanda fayda var.bol şans selamlar
|
evet bu ayak izi Hz. alinin ayakizine benziyor öle ise define ile ilgili olmaması lazım . örneğin burada ziyaret yeri olabilir bu taşın üzerinde kurban kesilebilir
|
emin olmamakla birlikte mezarın ta kendisi diyorum.bu arada dayıcıgım ellerinden operim
|
kardeş;
istikametin 100-150 m ılerısını gorelım hafıf rampa ve dalma olacak bu nokta butun kayalık bır yer. gorelım orayı |
sayın ustam bu işaretin çevresinde o yolladığım diğer işaretlerde mevcut birde çok muntazam yapılmış digitürk koltuğuna benzer koltuk var ahç var basamaklar var. nasip olurda gidersem hepsini etraflıca çekip yallayacam size, saygılar..
|
doğal bi durum işaret değil fay
|
Alıntı:
bılıyorsak yardımcı olalım bılmıyorsak susalım yorum kırlılıgıne mahal vermeyelım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM. |