![]() |
Yardiminiz Lazim
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
slm kardesler. isaretler fotograf sirasina goredir simdi gelelim konuya ben 1. isareti bir metre kare capinda yaslam bir kaya uzerinde buldum. cizginin gosterdigi tarafa yaklasik elli adimda 2. oval oymayi gordum bu kaya bir yamacta bati yonune bakiyor oymada tasin ust uc kisminda ve ayni kayanin dogu alt kisminda yani topraga yakin olan kismindada 3. isaret simdi yardimlarinizi bekliyorum..:confused::confused::confused:
|
s.a kardesım;
ısaretlerınız fevkalade guzle ve manıdar hayırlı olsun, bır kere calısma alanınız yamac asagı ve toprak zemın onu bılmenız gerekır, sevgılı kardesım 2 ve 3. ısaretlerınız dahılınde dıyebılırım kı ne varsa o kayanın altında gırısı kapatılmıs guzel bır mahzen mevcut saygı ve sevgılerım. |
sagol istihkam karde. bu kaya yamacta dogru ama iki metre boyunda nasil bi girisi olabilir sence? ama bu kaya buyuk kirmammi gerek? saygilar
|
degerlı kardesım;
1. resımde soldakı ısaretınız bır odayı ve odanın agzınında bır tabaka ıle kapalı oldugunu soyluyor bu oda agzını kapatan tabaka bır tas yahut toprak olabılır ıkı durumludur fakat sızınkısı tas kapama cunku aradıgımız bır zemın altı kaya mezarı degıl ısaretınız bunu soyluyor ve devamında yıne 1. fotoda gorulen sag taraftakı işaret yıgma yahut yımayı andırır bır dag uzantısı sızın hedefınız olup bu ıkı ısaret bırbırını tamamlamaktadır tabı foto olmus olsaydı daha net ve detaylı bılgı verebılrıdık fakat bu ıkı sıktan bırısı kardesım. ıkıncı fotonuz yıne bır devam ısaret olup son noktadır yıne bahsettıgım kapama kayadır ve altındakı kok boyası kırmızısı ısarette ılk soyledıklerımı teyıt etmektedır ınsallah. s.a |
s.a. ikinci işarete yakın bir ceverde mahsen girişi olmalı ama burası sunuda belirteyim ya tuzaklı bir yer yada güzel bir tılsım söz konusu ... saygılar
|
istihkamin tespiti yerinde ve güzel uygulamai tavsiye ederim
|
ben burayi cihazla tarasam olurmu?
|
S.A. İstihkam ustaya katılıyorum.kanımca işe çubukla boşluk tespiti yaparak başlayabilirsin.Allah yar ve yardımcınız olsun...
|
Alıntı:
|
Cakkal arkadasimin cihazi -- REKLAM YASAK -- arkadaslar sizler hangi cihazlari kullaniyrsnz?........
|
kan akıtılarak kapatılmış kapalı yer!!!!
arkadaşım yorumlar iyi ağzı kapatılmış mağra veriyor işaretler benimkisi biraz farklı o üçümcü resim korkunç derecede kötülük büyüsü kan büyüsü gibi durmakta benim görüşüm kan akıtmadan alamazsınız.kolay gelsin emi:cool::cool::cool:
|
slm mechul bu bi tuzakmi yani.? ne yapmam gerek buyusunu var betduasimi sence tam olarak nedir bu
|
bu konu bana uzak!!!!
dediğim gibiüçüncü resimden hoşlanmadım.üç harflilere ,peri yede inanırım ; hırıstiyanların ve yahudilerinde dini hak dindi!!!nasıl kuran ayaetlerini kullanarak büyü yapıyorlar ise diger dinler bozulmadan önceki kısımları kullanarak büyü yapmaları pekala mümkün,çözümüne gelince iyi bir okuyucu ,kuvvetli bir ALLAH (CC) dostu lazım bu hususta!!!son resmin horasanı kan renginde ve üzerindeki işaretlerde deformede olsa ibranice bir şeyler olabileceğini degerlendiriyorum.kapatılmış bir mezar tünelle ulaşacaksınız ,önce girişi bulun boşluğu tesbit edin en sona açmadan şahıs ile işleme başlayın emi:cool::cool::cool:
|
Peki mechul usta. ben bu isten uzak durayim. onlara bunde inanirim bu ibranice olabilir demissin kac yillik kimlere ayit olabilir
|
dediğim gibi silinmiş yaklaşık tahminim2300-2500 yıl önce gibi duruyor ibranice bilmem ben ama kapalı yer mutlaka resmedilmiş.
|
Ustaninda dedidgi gibi tilsim olabilir
|
ustalar sagolun. tilsim lazim ama ben nerdeyim son noktami burasi nereyi arayim. bu kok boyali olan yer kayanin alt kisminda sanki ilgiyi cekmek icin kayanin ustune oval sekil yapilmis ve topraya cok yanin olan alt kismada bu boyayi yapmislar.
|
selamünaleyküm meçhul usta bu 3000 yıldanda fazla derim isa sadece 2000 yıl oldu ibranice ise musa zamanına dayanır ki bunuda buzağı resmi doğruluyor. kan akıtma işine gelince iyi bi hoca bulur ne kanı olduğunu bulur çok basit bi işlemi var . bizim murat gene hoplıyacak bırakın bu işleri diye ama ne yapalım bu iş böyle saygılarDAYI
|
sa arkadaşlar ve ustalarım ben o taşı kök boya diye deyerlendiriyorum eger kan olsa siyahlaşır ve o tarihten bu güne tozu bile kaması mümkün deyil tılsıma gelince bizim dinimi son dindir islamiyet o hurafelerin tılsımı felan sökmez allah dorunun yanındadır al abdesi cek besmeleyi yola devam durmak yok o eski insanlar kök boyaile korkunç figürlerle kendi toplumlarından koruma geregi duymuşlar ozaman niye tuzak kurmak için uraşmışlar yap tılsımı onlarda ilerigelenleri biliyorlarki aslı arası yok bilinçsiz hak inaniyor bizdeki sahtekar hocalar varya hocanında hakkını ayırırsan helaldir evladım gibi misali itibar etmeyin allah diyoki isteyin kulum .
|
at kanı olmasın o :):):)
|
birinci işretin sol göze kapağı koymuş. sol tarafın yönü ne tarafa bakıyor. buraya üstten girilmesi lazım.büyük kayalar gözüküyormu
TARAFIMDAN DÜZENLENDİ MEZARCI |
slm ustalar. ust tarafi gunuye bakiyor. bu isaretler dalik bolgede zirveye cok yakin yamacta ustten derken dagin ustune gogrumu. bide bu bi mezarmidir? saygilar.......
üst tarafı güneyse güneydoğuya bak büyükçe bir taş toprağa doğru sokulmuşmu. veyahutta kuzey tarafı denize denk geliyorsa vede meyili otarafaysa GİRİŞ ORASIDIR
sagol ahmetkul usta
|
cakkal kardeş,resimlerden sadece ortadaki yani 2. mezar işareti.Diğerleri bence bir anlam ifade etmiyor.
İşaretli olan da,hristiyanlığın yaygınlaşması yüzünden;içinde muhtemelen pek bir şey olmayan sıradan bir Bizans mezarı.:( Ayrıca kayada falan da değil.Nerdemi? Helal olsun sana.Adamın tepesinde durup fotoğraf çekiyorsun.Birde kalkıp mezarı nerde diye soruyorsun.:p Bence bu yer ile uğraşmaya değmez.Biraz daha yukarısına ve yerleşim yerine daha yakın olan taraflara bakmalısın.Selamlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM. |