![]() |
daire oymalara yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
sayın ustalarım s.a bu resimlere yorumlarınızı bekliyorum 20 gün sonra tekrar gideceğim etüt çalışması için ön bilgi almak istiyorum yardım lütfen saygılar....
|
Mezar işareti!!!!
OYMA MEZARIİFADE EDER,KANAL İSE YÖNÜNÜ İFADE ETTİĞİNDEN HEMEN ÖN TARAFINDA MEZAR İŞARET ETMİŞ.KARE OLMADIĞI İÇİN ZENGİN MEZARI DEĞİL AMA NE ÇIKARSA BAHTINA BOL ŞANS EMİ.:cool::cool::cool:
|
meçhul ustam bu işaretin on metre yukarısında iki oyma biri küçük biri büyük tepe üstünde önü kesik taş yönü karşı tepeye bakıyor ne ifade eder alakan için şimdiden teşekküeler...
|
bitki örtüsünün kapladıgı bu gibi zeminlerde tesbit çok zordur .
ustanın dedigi gibi basit mezar ugraşmaya degmez . |
Arkadaşlar basit mezar demişler dogrudur 30 metreyi geçmeyecek şekilde araştırma yapabilirsin
|
s.a öncelikle ramazan bayramınızı kutlar mutluluk sağlık ve bol nasipli işler temenni ederim ustam bir mezar işaretinin zengin olduğunu öğrenmek için ne gibi işaretler kuvvetlendirir. Biraz ön bilgi verirmisiniz ustam saygılar....
|
Bilmek öğrenmekle ve tabiki ile olur!!!
Alıntı:
|
|
|
|
s.a sayın ustalar yukarda resimlerini gönderdiğim kayada ki kare oymalara yorum yaparmısınız bu kayaların karşıları ve yanları olduğu gibi kayalık ve vadi şeklinde vadinin ortasında küçük bir ark var kayalar doğuya doğru yükseliyor batısı kayalık karşılarında dikit kayalar var karşı tepede yine daire oyma mezar resimleri var yapacağınız yorumlar için şimdiden tşk.....
|
s.a. güldede ilk resimlerini ustalar güzel cevaplar vermişler ikinci resimlerinde acılmıs yerler yani atı alan yine üsküdarı gecmiş gibi görünüyor saygılar...
|
|
s.a. hira pc ustam alınmış olduğunu nereden anladınız. burası köyün hemen yanı kimseler giremez yanlız bunu sizlerle paylaşıyorum. alınmışsa belirtilerine yorum yaparmısınız bende tecrübe kazanıyım tecrübelerinize ihtiyacım var. saygılar...
|
Aydın mesut ustam yorumunuz görünmüyor gerek duymadınız herhalde tek yorumunuz imzanızmı yoksa vazmı geçtiniz biriki kelime yazarsanız sevinirim. Selamlar.......
|
[ı]güldede aydın sanırım resim eklemeye çalışmış ama olmamış[/ı]
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 PM. |