![]() |
yorumlarınızı bekliyorum ustalar
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
s.a ustalar işaretler neyı anllatıyor paylaışırsanız sevinirim
|
bu resimlere yorum yapacak ustalar yokmu özelikle ilk resim
|
aile mezar steli!!!
ilk resimde güçlü ve zengin aile mezarlığı gösterilmekte aile mezar steli anadoluda eski yunan döneminde sıkça kullanılmıştır.mezarların boş çıkma ihtimali yoktur.ikinci resim mezar yönünü gösteren kanaldır.üçüncü resmin boyut ve yer bakımında anlaşılmadı.bu ikisi sana yeter bol şans emi:cool::cool::cool:
|
zaten ilk resim icin söylenecek bişey kalmamıs ... almıslar duvar yapmıslar yani zamanında acılmıs bir yerin steli... artık gecen gecmiş mechul ustanında dediği gibi ikinci resim kanal mezarın yerini yönünü gösteriyor sana...
|
bölgede açılmış tümülüs varmı.
|
şimdi 1 resim ile 2 resim arasını nedir zannnedersem farklı yerler hiranında dedigi gibi alıp duvara yapıştırmışlar kartonpyer gibi
|
evet köylünün birisi bulmuş getirmiş bu resimdeki kayayı resimdeki kaya yerınde değil ama neyı ima ettiği daha cok öenmli benim için
|
Alıntı:
mezarcı |
Gerekeni ustalar soylemişler.
|
ustalar ilk resimdeki mezar işaretının yerını tesbit ettim acıklama yaparsanız sevınırım papatya resmi var tasda mezar oldugu kesin tümülüsyakınında yorumlarınız nelerdir
|
Alıntı:
mezarcı |
neyin yardımını bekliyorsun kardesim bulmusunu girişiii... hadı kolay gelsin
|
Nedim kardeş neyin grişini bulmuş duvara yapıştırılmış mezar steline hiç girdinmi sen
milleti yanıltma biliyorsan aydınlataaksın milleti bilmiyorsan bakacaksın |
seyrani kardeş: bazıları bakar, bazılarıda görür! iştebu sizinle aramızdaki fark....
|
sen görenlerdensin yani nedim öylemi
hadi bakem öle olsun istediginini yazmada hürsün burda nedim kılavyene kilit vuramayız lakin bak millete umut tacirligi yapma ona izin verilmez |
seyrani kardeşim: umut tacırli demişsinde güldüm ya... ne ve neyin umudu dostum? bu işin sermayesi nedir bana söylermisin lütfen? kaldıkı ayrıca ben hislerimle değil! bilgimle mantığımla bakarım...... saygılarımla mucit_ nedim
|
sevgili dostum
ilk resim ve diğerleri bana göre aynı bölgede değil gibi geldi mümkünse uzaktan resmini vede bölge fotolarını eklermisin |
Papatya kadın mezarını temsil eder bulduğun kralın kadınlarında sadece birinin mezarı kraliçe yani bol şans kral tümülüste yatıyor dikkatli ol yasaktır.bol şans
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM. |