![]() |
3 metreden çıkan haçlı taç
arkadaşlar tek bu resmim var hafif tepelikti ve cubuklarla baktık çekti vede bizde kazmaya başladık 3 metreden bu taş çıktı bıraktık devamıda bişiler varmıdır
ustalarımın yorumlarını bekliyorum http://img697.imageshack.us/img697/2...sopyala.th.jpg tıklatın büyüyor resim sitemizin şaha kalkması için herkes yastık altındakileri pcdekileri resimlerini paylaşsın |
Toplu mezar iaşeti bu oldugu yerde tepe olmalı..
|
inb37 usta burda çok önmeli bir papazın vede iki tanede çok yakının mezarlarının olduğunun anlatımıdır .farkındaysanız yukardan aşağıya bir çember içinde büyük hac vede kollarının üzerindede iki tanede küçük hac var sanırım.. buda burdaki yatanlarda benim himayemdeki benim yakınlarım anlamındadır.yaniyatan önemli kişiyle eş veya çocuklarında orada olabileceğinin birer ifadesi olduğunun kanısındayım ..kolay gelsin.
|
burayı ilk kazan siz degilsiniz, bu mezar taşı resmi olmasa bir mor ait
papazdan üstün tuttukları bir şahsiyet yer kiliseye yakın olmalı arazi fotosu yokmu |
Abi görünürde yok ama en kısa zamanda koyarım
|
mezar taşı sizden önce bence orayı kazmışlar
|
KİMBİLİR NE ZMAN AMA DEVAM ETSE BİŞİLER ÇIKARMI3 METREDE ÇIKTI BU :s
|
S.A daha önce orasının kazılma ihtimali var işaret önemli kişinin mezar işareti kafanda soru işareti kalmasın diyorsan 50.cm daha altını yoklaman gerekiyor saygılarımla.
|
emre bu buşekil çıktı ise yana yatay bir halde bulundugu her höyük itimalı var
yani çok eski kendi döneminde yerlebir olmuş bu taş dikçıkarsa mezarıda hemen yanındadır zaten ama civarında tek tek yaparsan belki bişey çıkar |
hırıstiyan mezar taşı
|
taşın üstünde birşeyler yazıyoo o yazıları yazarsan burdaki değrli abilerimizin yardmcı olcağını düşünüyorum. + o taşında bir değeri var.
|
Işaretin degeri
Işaret güzel ve belirgin duruş şekline göre haçın üst ucu uzun bu yönde mezarı olması gerek,ayrıca üzerine isim yazılmış ama zor okunmaktadaır.ıslak foto çek daha net olur.s.a.
|
Derındencıkan hac
Arkadasım bu cıkan tas uzerınde veya tasın yapısında madensel herhangı bısey varmıkı bucubukların bu noktayı verıpte kazdınız kazıdan sonra bakmadınmı aynıyere yamıneral olsumvardır yogunolarak yada altına devam et veya tas yapısında madensel olgular vardır yoksa cubuklar neden o noktayı versınler mezar oldugu kesın bu arada
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:28 AM. |