![]() |
sanırım bayan mezarı ama nerde
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Merhabalar aşağıdaki kayada kataloglardan öğrendiğime göre 2 bayan mezarı simgesi var ama nerde arama yapmalıyım bilemiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
sayğılar |
selamünaleyküm halukpektaş bey elinize sağlık sitemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz inşallah sizlere yaralı oluruz ilk resimdeki işaretlerinizin mesafeleri sitemizin bu sayfasında mevcuttur bakarsanız bulabilirsiniz inşallah
http://www.defineburada.com/forum/me...leri-t898.html diğerlerinide inceleyip size bildirmeye gayret edeceğiz çünkü bura baya büyük bi möezarlı biz definecilerin maşatlık dediğimiz tüğrde bi yer saygılarDAYI |
burada birkaç mezar var ama bayan mezarı degil 20 adım etrafına iyi bak başka bi işaret varmı
|
burası bölge olarak neresidir???
|
yorumlarınıza sonsoz teşekkürler en kısa zamanda yeni işaretler ve fotolarla döneceğim.
saygılar |
s.a bekliyoruz haluk kardeş
|
işaretınızın yakınlarınde kucuk bır dere ve bu derenın gerısınde suyun akıs yonune ters ıstıkamette genısce bır duzluk varmıdır ?
elde olan fotolarla sadece bu gozlemde bulunabılıyorum ama cevreyle butunlestırmek ıcın uzaktan bır foto gerek kardesım... saygılar. |
Evet ustam aynen dediğiniz gibi işaretin gerisi dere ve düzlük var ancak fotosono bu hafta sonu çekebilirim çeker çekmez eklerim. Yorumlarınıza sonsuz teşekkürler
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 PM. |