![]() |
kamlumbağ işareti
http://img71.imageshack.us/img71/563...umbatz8wv8.jpg
dayım öbürtarafta atmış ama burda süslesindiye atıyorum saygılarımla |
selamünaleyküm telif hakkı senin ister atarsın ister satarsın ha bak kastamonuyada yollarsın kargoyla keyf senin köy mehmet ağanın anlayan anladı :D:D:D
|
valla haklısın dayım ne diyeyim
|
guzel ve yerınde bılgıler bır de canlı canlı fotosunu gorsekte agız tadıyla arazıyı bır tarasak ne ıyı olurdu
|
slm kaplumbağa resmi deyilde taştan kaplumbağa var bir yerde çocuklar bulmuş eve götürmüşler kafa dışarda ayaklar dışarda ve kuyruk dışarda yönü belli deyil tabi yerinden oynatılmış bu durumda ne yapmak lazım saygılar
|
bu durumda nasıbını baska yerde araman gereklı kardesım:):):)
işaret mahıyetı tasıdıgına ınanıyorsanız sayet 100 m lık capta arastırmanızı yogunlastırınız tarıhı doku adına ne varsa atınız. |
ne aramak lazım usta bu durumda kaplumbağanın içinde birşey olma ihtimali nedir cevaplarınız için tşkler saygılar
|
Alıntı:
Alıntı:
araştırma derken özellikle ne armak lazım bunun işaretmi deyilmi bende bilmiyorum ne yapılması gerektiyinide bilen varsa paylaşırsa sevinirim saygılar |
s.a kardesım;
detaylı bılgı vermedın kı ne dıyelım sımdı gormedıgımız kaplumbaga ıcın don bıcmesek sence mantıklı olmaz mı:) |
hocam köyün dışında tek bir ev kuru dere ağzında çocuklar evin arkasında bir kaplumbağa büyüklüyünde taştan kaplumbağa bulmuş eve getirmişler kaplumbağa nın kafası ve 4 ayağı ve kuyruğu dışarda deyerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 AM. |