![]() |
düsündürücü bir konu...
S.A...çok anlamlı ve güsel bir tablo arkadslar paylasmak istedim.inanın bu paint deneme değil :) onu astık.kandela ustam üzerine alınmasın:)...o tastaki cansız duran insan heykeli ve yanında bir çocuk...düsün arkadslar o da bir zamanlar oyle bir çocuktu.şimdi ise heyeli yapılmıs ama aradan binlerce yıl geçmiş...saygılar.
http://img223.imageshack.us/img223/5425/heykelrt8.png |
harika bişey eline sağlık
|
Enterasan Olmuş
|
paylasımı guzel kardes.
joviyanus kardes bu resmi nerden buldun.inan resimdeki kız benim kıza cok benziyor elbisesi hariç yuzu heryeri aynen 2 gundur hanımla bakıyorum. saskınlıkla bakıyoruz vallahi. enterasan. |
[B]selamünaleyküm dostlar gerçekten ilginç ve düşüncede ilginç defineci ruhu diyorum ben buna şekli alacan karşına acaba ben olsam diyecen o kişinin yani işareti yapanın yerine kendini oturtabilirsen o işi çözdün demektir..saygılar DAYI
|
s.a dostlar.class googleden bulmustum resmi.dmek çok benziyo, oda ilginç.benmi kızımda gormstu resmi ve bana dediki baba o abla okula gidiyomu :) teskr saygılar.
|
azız nıcholas kılısesının onundekı bu tablo gercekten dusunduru. ellerın dert gormesın kardesım
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 AM. |