![]() |
Koltuk tasi
|
kralım benim canım!!!!
çok güzel ve iyi işçilik bi koltuk.
otur be kralım kotuğa karşında tümsek.taşlık ve yığma olan bi yer olacak karşıların fotosu olsa yeri işaretlerdik.bol şans emi:cool::cool::cool: |
s.a kardesım:
koltugun kol koyma yerlerınde herhangı bır işaret varmı varsa bosluk tespıtınde bulun bu bırıncısı, yıne koltugun sag ve sol taraflarının fotosunu neden atmadınız atmalısınız, birde ust taraflarının fotosunu ayrıyetten koltugun genıs uzak goruntusunu rıca edıyorum. ozellıkle huylu oldugum nokta koltugun sol alt kısımından bır gırısının olabılecegıdır bahsettıgım fotoları at gerısı bızım ısımız kardesım. |
tam karşısnı vren bir koltuk bu ZIKO kardeş karşının resmini ayarla
|
http://img41.imageshack.us/img41/7931/abcd0018f.jpg
Simdilik bu resimi yolayabilirim,yakin zamanda dierleride gelir.Yorumlariniza tesekur ederim.Saygila. |
ziko kardes bu resimde tasin ustudeki cubuklar hakkinda biraz bilgilendirebilirmisin bizleri
|
s.a koltuk h.z suleymana iaşrettır ..eyer yanında ev kale kilise yanı yerleşim yeri var ise maliafe etmez...eyer yok ise soldakı duvarın önıundeolan dogal taş olur onlaroın altına bakmanı önerrım fikrim bu
|
kardeş koltuğun çevresinde boşluk tespiti yap hazır çubuklarında var uzağında olduğunu düşünmüyorum
|
Her zaman deriz tek işareti çekmeyin çevreyide çekin diye
bu şekilde yorum çok zor |
selamünaleyküm AFFERİM aydın bu iş olacak devam durmak yok
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |