![]() |
Hülya kardeşimizin resimleri
|
|
|
Hülya ablanın resimleri
abim sitey atmamı söyledi kolay gelsin |
Tşk ler Aydınmesut kardeşim.6.resme kadar hepsi aynı kaya 1. kayada beş delik var biri sıva ile içi doldurulmuş.İki V işareti var yakınında U veya nal işareti var içi kabartma salyangoz kabuğu gibi kenarında kanalı var su dökünce toprağa dökülüyor. Kırık olan yerde zarf işareti vardı birileri fark etmiş kırmış .6 veya 7 metre kadar aşağıda şimşek işareti olan kaya var şimşek bu kayayı gösteriyor.Resimlere yorum yaparsanız sevinirim
|
kardeşim kırık olan yerde zarf işareti var dedinya kaçıncı resim o kırık dedigin yer?
SANIRIM BURDA İKİ AYRI KAYADAN SÖZ EDİYORUZ BENİM SORUM ŞU ZARF 5 DELİK VE VE ŞİMŞEK İŞARETİ ARALARINDAKİ MESAFE VE BAKIŞ AÇILARI NEDİR |
Slm seyrani kardeşim 1 ve 2. resimde görünen kırık yerde zarf vardı beş delik 2 V nal dediğim işaret aynı kayada. 6 veya 7 metre aşağısında13.resimde kırmızı çizgi ile yerini gösteriyorum şimşek işareti olan kaya var şimşek bu zarf olan kayayı işaret ediyor.
|
s.a. burdan giriş kayanın önündeymiş gibi görünüyor ama geniş caplı asagıdan resim varmıdır...
|
Slm hira kardeşim bütün resimler bunlar kayanın altında giriş olabilir mi?Ama bu kaya kolay kırılıyor zarfı kırmışlar kat kat kırılmış zarf olan kısmı alıp gitmişler.Bu konuyu daha önce resimsiz işaretlere açmıştım hatırlarsınız belki.
|
etrafda tümülüs görünümlü bir tepe olup olmadıgı konusunda bilg verebilirmisiniz.
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |