![]() |
Bence çok güzel bir yer
Toplam 10 Eklenti bulunuyor.
S.a arkadaşlar.
Bu resimleri bana bir arkadaşım gönderdi Bunlar ilk resimdeki kayalıklarda olan işaretlermiş.Açıkçası fazla da bir bilgi veremedi.Şu işaret şuradadır veya buradadır gibi.Ama bol bol resim göndermiş.Yani bu resimlere göre bir yorum yazarsanız sevinirim. Saygılar. |
Devamı
Toplam 10 Eklenti bulunuyor.
Bunlarda devamı
|
eline saglık çok güzel fotoğraflar bence eski bir kaleye benziyor ama araştırmaya deger bence alan tarama fayda saglayabilir tabi bu benim görüşüm
|
Teşekkürler erd arkadaşım.Hayırlısı bakalım.İnş. birşey çıkar.
|
Bencede kardeş
|
mountaineer EMEGİNE SAGLIK KİMSENİN GELMEYECEİNDEN EMİNMİSİNİZ SİZ BURAYA KAYA MEZAR BENİ AÇ DİYOR YAW:)
|
s.a. bence topragın altındaki odalar daha değerli olsa gerek... saygılar...
|
S.a
Seyrani usta yukarıda da belirttiğim gibi bunları bana bir arkadaşım gönderdi.Buralarda yaz'ın tarla ekimi için insanlar oluyormuş ama yaz bittiğinde kimseler kalmıyormuş.Bana söylenen bu.Dediğiniz yeri bir gösterseydiniz keşke .Belki farklı yerlere bakıyoruzdur. :) Hira_pc usta yön vermen mümkün mü? Saygılar. |
2. bölüm özellikle besinci ve altıncı resimlerin ön bölgeleri ... dikkatlice incelenmeli...
|
s.a gerçekten güzel yerler ama her işareti detaylı olarak resimleyip atsaydın burdan beya nasiplenirsin çünkü dedigin gibi aynı resime bakmıyor olabiliriz :)
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:39 AM. |