![]() |
Acil tercümeye ihtiyacım var.
iki adet büyük bir kayanın birleşme noktasında büyük bir çınar ağacı vardı.çınardan yola çıkarak çınarı yerinden söktük ve dibine devam ettik kömür gibi taş döşemesi çıktı karşımıza baktık ki yalnış yerdeyiz..etrafı detaylı araştırmam gerektiğini düşündüm.ve bu iki kayanın biraz yakınında bir masa büyüklüğünde bir kaya daha buldum ve üzerinde ΠΟΓ KΩZ yazıları vardı.Z harfinin altında 1cm genişliğinde 1.5cm derinliğinde murç izi buldum..murç izinin baktığı istikametten 6mt sonra bir dere ve derede bir şelale buldum.bu şelale el yapımıydı yüksekliği 3 yada 4 mt yüksekliğinde...öncelikle sizlerden ricam ΠΟΓ KΩZ bunun ne anlam ifade ettiği ve murç izinde yapmam gerekenler...
|
bu arada neden fotoğraflı bölüme bu konuyu açtım.çok yakında fotolarını çekip atacağım için...teşekkürler...
|
arkadaşlar yardımcı olmayacakmısını?
|
sevgılı kardesım elbette kı o yazıların bır anlamı var ısın erbabı arkadaslar konuytla ılgılenecektır fakat madem elınızde somut bazı ısaretler emareler var sıteye atın ınceleyelım.
selale yamacında magara var mı ? |
hayır şelale yamacında mağara yok....ama o yazıların olduğu yerde giriş olması gerektiğini düşünüyorum.....ama sizlerin yorumlarıyla daha çok ilgileniyorum....
|
fotolarını beklıyoruz kardesım
|
Selamünaleyküm random21
evet istihkamın dediği gibi resimleyin bakalım neler yapabiliyoruz . Murat kafkasta baya oldu gelmedi yazıları tercüme ederdi . Saygılar dayı |
random ustam görüntüsüz vede delilsiz sonuç olmaz.istihkam ve dayı üstatlar çokta yerinde demişler.malumunuz.çok önemli vede güzel işaretler tabiki.yanlız bulunduğu konum vede duruş şekilleri çok daha önemli .onun için bulunduğu nesnenin üzerindeki çevre resimleriyle atarsan elbetteki güzel yorumlar açıklamalar yapılacaktır..saygılar..
|
Meşe agacını neye göre söktünüz siz random tam anlamadım
kömür altına devam etmenizi öneririm ben ayrıca bu yazılar bitişik degilde ayrı ise o harfin bir tanesi omega işareti |
o dere kıvrımı ıcı havuzu bulder ve o buldugun taş agacı kutsamış..hayat agacı kadım lerın agacı olmuş devam etmenı önerrım...hafıf tepelikse bu agacın oldugu yer devam derım...havuzcuk olan yer kutma uyerı...saygılar
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM. |