![]() |
Birisi giriş mi sormuştu:)
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
S.A buyrun açılmayı bekleyen kapak:)
görsel amaclıdır......................................:) dayı yorumunu bekliyorum işaretler hakkında saygılarımla |
sa ustam orda 2 adet mezar olması gerek kenarları da su kanalı yamur suyunu dışarı sevk etsin diye yapılmış.
|
baskaca resımlerın var ıse onada bakalım kardesım ıkı odalı bır mezarın var.
|
3. resmınde bır ınsan fıguru var o resmınde detaylarını at.
|
Selamünaleyküm ozoo buranın yoruma ihtiyacı yok gibi duruyor hayırlı olsun
|
Kapak degil o bence ozo bu ermeni işi
sazn hesabı orda tuzak var |
Alıntı:
|
s.a arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum ALLAH RAZIOLSUN
burası bir kiliseye 150 metre uzaklıkta ve bizim düşüncemiz bir papaz mezarı veya kilise mahseni tabi görüşümüz iddaga etmiyoruz TUZAK MESELESİNE GELİNCE %100 katılıyorum.. 1ci sorum buraya YASAL İZİN VERİRLERMİ? 2ci sorum cihaz ile ölçüm yapıldığında bu yerde analizlerinde degerli birşey vermiyor ama boşluk net ve L şeklinde gösteriyor. sizden öneri ve bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum mümkünmüdür? yukarıda yazdıklarım. HAYIRLI AKŞAMLAR |
Selamüanaleyküm ozoo sırayla sorularına cevap verelim yasal izin kesinlikle vermezler çünkü kayada işlem vardeğerlişeyden kastın ne altın gümüş gibimi eğer bunları kastediyorsan olmayabilir ama güzel ikitane taş veya bronz heykel çıksın yeter tuzak meselesine gelince her kazıda tuzak riski vardır ama kesin işaretleri varsa sakınacaksın tabi ama işaret yoksada tuzak yok demek değildir. Kolay gelsin
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM. |