![]() |
bu nedir??
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
arkadaşlar bu şekil neye benziyo hangi hayvandır acaba yorumlarınızı bekliyom saygılar....
|
güzel bir kablumbağa :)
baktıgı yerde tıpkı üstündeki gibi kayalar olması lazım orda başka bir işaret bulacaksın varsa baktıgı yönün resminide koy |
S.a
Seyrani usta. Ayakları yoksa malı altında dır diye biliyorum.Evet başını kaldırmış yönlendirmenize katılıyorum. Acaba altında olamazmı?Bilgi edinmek için soruyorum. Saygılar. |
evet kaplunbaga..güzel işaret...saygılar
|
ben hiç bir zaman işaretin altında mal oldugunu savunmadım savunmamda
hep derim işaretten uzaklaşın diye kendini o işareti ve malı koyanların yerine koy, sen olsan kablumbaga altına mal koyarmıydın, sadece şöyle birşey olur çok yakınında oda 2metreden az olmaz, zemin altı oda mezar vardır |
bak hızımı alamadım:) ayagı yoksa felandır feşmadr laflarını gereksiz insanlar çıkardı işareti oynattun kırdınmı altını üstünü kazsan nafile
|
Zaten kaplumbağanın altında bir çalışma yapılmış gibi.Olsaydı buraya konmazdı.
Açıklama için teşekkürler. |
selam
20 adım önune git orda bi taş olacak o taşin altında mezarı var elleme rahmetlı kalsın boş ver..ama sen ceşmeyı bul ordan bı su ıc bak cevresıne gözüne carpan taşi yokla:):):):)
|
Iç dedigine göre akıyodur hehe..hoş gelmiş ares
|
slm
sırtındaki a harfini görmedinizmi bu mal var demek ister 21 adımda mezarı var arkadaşın dediği gibi bırak orda uyusun rahmetli çeşmeyi bulucaz çeşmenin arkasındaki kayada saklı mal malınıda söylüyom elmast yakut saygılar:D
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 AM. |