![]() |
iki ayak izi....
S.a ustalarım çok konu açıyorum diceksinizki bukadar konudan bişey yapamadınmı insanlar ve tılsımlardan nasibim olmadı.Nasibimi aryorum tabiki sizin yardımlarınızla.
Soracagım su bi kaya üzerinde yan yana iki ayak izi ve biraz ilerisinde tek yerli kayada tek ayak izi nasıl bir yol izlemeliyim yorumlarınız için şimdiden tsk ederim Selamlar Saygılar.... |
tek ayak ızı derınce mı yapılmıs ve buyuk bır yerlı kayada mı oyle ıse son nokta orasıdır gırısını ogrenmek ıstıyorsan foto at.
|
İstikam ustama
İstikam ustam...Girişide tarif ette işarete tekrar çıktıgımda fotolarım girişi tarif ette aklımda soru işareti kalmasın rahat uyuyayım :) SElamlar Sayılar...
|
Sakın söyleme istihkam onuda söylersen bari eve kadarda taşıyıver diyecek galiba:D:D:D
|
hahahaha ah be dayım cok guldum
|
keşke resimleyebilseydiniz çok değişik anlamları olur ayak işaretlerinin resim şart.
|
işaretın durumuna gore gırıs degısır,
muhtemeln altı olabılecegı gıbı, ayaktakı duruma gore ıslem yon degıstırebılır. |
daym inşallah.buluruz.selamlar.
|
Selamünaleyküm bahadır usta tek temennimiz tüm arkadaşlarımızın o zevki tadmasıdır inşallah emelinize nail olursunuz bizimkisi biraz latife olsun saygılar
|
baba ogul kutsal ruh...anlamı kutsal bı alana girmişsin demektyır..cevrede kılıse yada köy vardır yada mezarlık alan..giriş demek
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:46 AM. |