![]() |
s.a ustalar mezar için acil yardımlarınız gerekiyor
|
s.a. bunun mezar oldugu veya olmadıgı belli değil zamanında yarım bırakılmıs üst kapak olabilir veyada acılmıs bir yerde olabilir cevresinde arastırma yapmalısın işaret veya bosluk arastırması...
|
Üzerindeki yazılara bakıldığında yakın döneme ait olduğunu anımsatıyor
buna tek foto ile yorum yapmak yanlış yönlendirme yapabiliriz hakkında biraz bilği yazarsan vede cevre fotolarını ve en yakın eski mezarlık nerede olduğunu bildirirsen daha iyi olur önemli notmezarlı alanında ise burası sit alanıdır uzak durulmalıdır |
sa arkadaşım
bu bir dikme mez situnu ama meraklı amcam bunu devirmiş devamı toprak altına doğru devam etmektedir. 1 mk içerisini iyi kontrol et. |
Selamünaleyküm dostlar bana kalırsa bu bir müslüman mezar taşı çünkü üstündeki harfler osmanlıca dokunmamak gerekir saygılar dayı
|
s.a ustlar ilginiz için tşk ederim. bu alan bir ermeni mezarlığıdır ve etrafında normal mezarlar bulunmaktadır ve kıbleye tam ters istikamette yer almaktadır.
|
SAYIN BEYEFENDİ BU MEZARLIĞIN TAMAMINIDA KOYMAN LAZIMDI Kİ SINIFTA KALDIĞIMIZI TAM ANLAMALIYDIK BU TAŞIN ÜZERİNDEKİ HARFLERDEN VE TAŞIN DURUŞUNDAN KIBLE TAYİN EDİLEMİYOR .OTLARIN DURUŞUDA YÖNLERİ GÖSTERMİYOR BAŞTA KULLANDIĞINIZ SORU ŞEKLİDE SİTEDE BULUNANLARA RESMEN HAKARET İÇERMEKTEDİR ZAFERİNİZİ GURURLA KUTLAYABİLİRSİNİZ GERÇEKTEN TÜM SİTE SINIFTA KALDI ÇOK YAZIK DAYI dd
|
muhtemelen selcuklu donemi mezarı...yeterli detaylı bilgi yok
|
s.a dayı yaptıgım bir yalnışlık varsa özür dilerim kimseye hakaret etmek yada haksızlık etmek istememişimdir yalnışım olduysana cümleten site halkındandan çok çok özür dilerim benim tek kafama takılan soru acaba bu bir sanduka olabilirmi bunu çok merak ediyorum öneml not kıble tam resme bakıldıgı yöndür ve bu osmanlı mezarlıgı olsa kıblede olmazmılar saygılarımla
|
saygıdeger site sakinleri mezara bir cevap yokmu birşey çıkmazmı dersinizz
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 AM. |