![]() |
hancer resmine yorumlarınız
s.a bu hancer resminin bir anlamı varmıdır neyi temsil ediyor yapılışın bir gayesi varmıdır.http://img251.imageshack.us/img251/3773/grnt000tx.jpg
Uploaded with ImageShttp://img708.imageshack.us/img708/4508/grnt022x.jpg Uploaded with ImageShack.ushack.us |
s.a.hançerin sag tarafında olan 2 adet murç deligi olan tarafta iki adet mezar var yani hançer şeklinde olan sırta başarılar saygılar
|
bircan kardeşime katılıyorum enfes bir işaret Allah tamamına erdirsin
|
işaret kayanın alnına yapılmış,eltutulan yer tahmınım 6 bogum,keskın kayalıktan veya atlanılan kayalar.gorulen tepe tahmınım en fazla 70 adım.bulunan kayanın rengı.90 derece işaretın cevrılmesıyle gıdılecek yon,ıkı mal yakınlarda buyuk dere olsa gerek..........
|
s.a. iki ayrı mal konulmus tahminen önü arkası ve solu güzelce arastırmalısın son nokta işareti bulman gerekli...
|
s.a. resmi tekrar inceleme fırsatım oldu muhtemel yön solt üst köse ve kesinlikle tuzaklı oldugunu düşünüyorum...
|
Selamünaleyküm kama işareti genelde yön ve mesafe verir ve eşkiya işidir her nekadar mezar işaretleri kamanın iki tarafında isede mesafe olarak kamanın boyunu ölç ve uç istikametinde o kadar adım veya her santimine 0.72 cm le çarp
o kadar git ve orta nokta kabul et aynı sistemi iki tarafa uygula saygılar dayı |
1.kamanın yanında magara varmı ??
2.kamanın yakınında olan derenın dibinde kavak agacları varmı ve uzaklıgı kamaya ne kadar 3.derenın dıyer yönunde 3 adet taş yıgma tumulus yada höyuk tarzı olmalı..ermeni asker mezar olduguna inanıyorum ... |
hançer veya kılınç düz ise hristiyan yayvan kıvrımlı ise müslüman mezarıdır diye duydum sapındaki boğumlar ise mesafe verir 5 çizgi var ise 5-50 adım yada metre demelisin hançerin ağız kısmında oyulmayan düz bir çizgi ve üçgen gördüm ağız yönünde adımlar isen sağında ve solunda iki mezar var
|
konu iki kere acık deyerlendırırsın heralde..sorulan soruların zengınlık oldugu aşıkar kolay gel
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM. |