![]() |
L Define İşareti çözümü.
L Define İşareti
L define işareti bulduğunuzda ilk *yapmanız gereken; uzun tarafını ölç; kısa ile çarp;*uzun tarafa git. yani şöyle; uzun taraf *10 cm; kısa 5 cm ise uzun tarafa 35 metre gidersin. Bunu daha anlaşılır hale getirelim; uzun taraf ölçülür* 1 arşın 70 cm olduğu için; öncelikle 70 ile çarpılır; *yukarıda örnekte *yazdığımız gibi uzun taraf 10 cm ise *10×7 *7 metre yapar. *bu 7 ile *L inin kısa tarafını çarpar uzun tarafa doğru gidersin. *kısa tarafı için verdiğimiz örnek 5 cm olduğu için 70×5 35 metre * bizim mesafemizdir. Şöylede yapabilirsiniz; mesela uzun taraf 10 kısa taraf 5 cm dedik, 10×5=50 yapar , 1 arşın 70 cm olduğuna göre 50×70 yaparak yine 35 metreyi alırız. Diğer *ihtimaller ise eğer L ters L ise burada yapmanız gereken 3 adım uzun tarafa gitmenizdir. L düz L yanında birde yatay kanal varsa bu defa yapmanız gereken *kanal istikametine 5 adım gideceksiniz. *L yanında çarpı işareti varsa *mesafemiz 6 adımdır. L harfinde dikkat edeceğimiz önemli bir incelik var; *L harfi gerçekten l olmalı; *eğer kısa kanat *biraz içe kıvrıksa bu l değil V işaretidir. *burada yapmanız gereken L çözümüne *değil v çözümüne *başlamaktır. burada şu hatırlatmayıda yapalım L işaretleri V ile benzerlik taşır. T işareti ise *haç ile benzerlik taşır; *bu 2 işaretler birbirine karıştırılmasın; bunların anlamları tamamen değişiktir. L lerde edindiğimiz diğer tecrübede *hemen önünde *mezar olur bu mezar orta gelir düzeyine sahip kişilerin mezarlarıdır *her şeye rağmen 1 adamı *zengin edecek *malzeme mutlaka çıkar. Birde kayada büyük L ler vardır *genelde harf gibi değil kanal gibi * gayet görkemli şekilde uyulmuş *her 2 tarafa akıntı verilmiştir, işte bunlar ise define değil genelde tesislerde bulunan işarettir *yağ sıkma, *süt *aksın diye vs. *bunlara zaman harcamamanız için yazıyorum *gerçek L harfi *en fazla bir el büyüklüğü kadar olmalı daha büyüklerine pek kulak asmayın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM. |