![]() |
Ustalarrrrrr Acil Bu Resme Bakarmisiniz Yorumlarinizi Bekliyorum Teşekkürler
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Ustalar Acilllll
|
Hoş geldin arkadaşım resimlerin güzel 1.ve 2. resim çevrede kaya mezar olduğunu söylüyor 150 m civarı iyi araştırma yapmak lazım taş yığını ve ya toprak yığını araştırman gerekli mezara daha yakın yerde bir murç izi oyma gibi yada + işareti ara bulacağın bu 3 işaretden biri son nokta olması gerekli ALLAH c.c. gönlüne göre versin.
|
Usta Peki Işaretin Oldugu Kaya Içerisinde Birşey Olabilirmi
|
emredersiniz
ben bir kuş türüne benzetttim ve işaretlediğim murç deliğine bakıyormuş gibi murç izi ile kuşa benzeyen işaretin gözü ile arasını ölçüp aşağıya inen çizgi üzerinde araştırma yap fazla uzakta olamaz 100-150 cm aşağıda farklı oluşum varmı ? boşluk sesi ara.
|
senin dediğin yerde bişey olcağını sanmam ama genede hediyesi olabilir.o senin bahsettiğin yeri yapmalarındaki amaç yeri belirlemek için son nokta işaretleri her zaman için ufak ve dikkatli bakıldığında belli olur.
|
usta elimdeki resimde senin bahsettiğin murç izi daha net belli oluyor..ama dikkat etmediğimiz için tam bilemıyorum.yarın gıdecegız ıyıce bır arastırayım peki murc ızınden asagıya kac cm alacagız
|
o senin kuşa benzeyen i,şaretin 150 m aşağısında ne var burası yamaçta bir yer sanıyorum 150 m gidersen düze iniyormusun?eğerki düze iniyorsa orada toprak yapısı farklı bir yer bak.
|
usta ucuncu resımde gordugun kayalıgın tam karşısı yani ucuncu resımdeki kayalıkla karşılıkla aralarında dere akıyor..
|
emredersiniz
arkadaşım senin resim çektiğin yer zannediyorum işaretin yanı eğerki öyle ise en son resimde işaretlediğim yer ile senin kayalıktaki işaret dere yatağına çok benziyor.o kuş gibi olan yer burayı görüyorsa ,birde orada işaret ara bakalım.
|
usta benım kayalık işaretlediğin yerden birazdaha yukarda
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |