![]()  | 

Ayak  Izi   Acillllllllllllllllllllllllll 

S.A.Sayın ustalar  derenin  içinde  yerli   kayada  ayak izi var  bu işareti   gören arkadaş  taşı kırmış  ayak izinin  parmakları kırılmış  fakat  taban   duruyor tabanın  topuğa  yakın kısmında  bir  oyma  var  acaba  nasıl bir yol  izlemeliyim  söylediğim gibi   işaret suyun  içinde ve  yerli  kaya 
	 | 

selamünaleyküm    karagül ayağın tarak kısmına bak bakalım bi işaret görebilecenmi 
	 | 

Taşı ne için kırmış ?? anlam veremedim doğrusu .. Yoksa horasan üzerindeydimi bu ayak izi ?? 
	işarete sırtını ver ve Derenin karşı tarafını resimleme imkanınız var ise bi fotolayın  | 

ayakğı  neden kırmış 

ayak izinin parmak kısmını ınanmayacacsınız  ama istanbula  işareti  çözdürmeye  göndermiş   ayrıca  ayakta  başka  işaret yoktur  ben  malzeme  ayak izinin  arka  tarafında  diyerek  tahmin yürütüyorum.tabii  sadece tahmin  sizler  ne  dersiniz  çünkü  oyuk  arka  kısma  yakın  ne  dersiniz  ustalar. 
	 | 

s.a. arkadasım burası yılın bir bölümünde suyun yükselmesiyle kayboluyormu acaba ... 
	aradıgın yer cas ustanın dediği gibi arka ve ön kısım resimle bakalım  | 

arkadasım cas ustaya katılıyorum 
	 | 

var sayımlar uzerınde dılersenız durmayalım resim sahıbı arkadas resmi sıteye atsın( istanbula gonderelebılıyorsa buraya haylı haylı atılır degıl mı? ) oyle yorum yapalım dostlarım. Aksı halde bosa zaman kaybı olur ıkı tarafada yazık. 
	 | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 AM. |