![]() |
bu nasıl ıstavroz
acemiyim bir fikir lütfen ustalarım
|
s.a. arkadasım ben resmi göremedim
|
resmi nasıl gönderebilirim
|
resmi gönderemiyorum
|
en basit yolu mesaj yazdıgın yerde yanında bulunan cevapla butonunun yanındaki gelişmise tıkla cıkan sayfada altta eklenti ekle vardır oraya tıkla ordan ekleye bilirsin resimleri
|
|
selam ilk resim bu istavroz kilise mezarlığın işaretidir bu resme göre sagtarsafını araştırınız bunu bulkunduğu yer mezarlık alanıdır bi sağ tarafını resimlermisiniz yada araştırınız 2. resim 1. resime uzaklığı nekadar yakın deyiilse 1. resimin sağtarafı istikametinde 6m uzagında veya 4m 20 cm yanında ne var bildirirmiisin
2. resim çiçek ve baklava dilimi gibi ayagın olduğu yer daha uzun gibi onun tarafında ne var acaba bildirirmisin bide corafi konumu anlatırmısın saygılarımla iyi çalışmalar birinci resimi bide su dokup cekermisiniz yanlarında işaret vargibi ama bi ıslaTIP CEKERMİSİNİZ BİDE ÖYLE BAKALIM SAYGIALRIMLA İYİ ÇALIŞMALAR.. |
işaretçi usta gerekeni söylemiş uzkatan ve temizlenmiş fotolar oursa dahada güzel olur
|
İşaret bölgesine ait hiç bir bilgi yazılmamakla beraberinde ( en azından arazi konumu coğrafı alan , kalıntılar vs. ) resimler de eksik gibime geliyor ki ilgili alanda başka herhangi bir işaret var mı yokmu ??
ve de önemli bir ayrıntı ikinci resim daire içine alınmış bir haç mı yoksa başka birşeyler mı konu sahibi kardeşimizin daha detaylı bilgiler vermesi durumunda yorum yazan ve ya fikirlerini beyan eden kardeşlerimizden konu sahibi arkadaşımız daha da sağlıklı yorumlar alacağından eminim ...... |
selamünaleyküm acemişansı kardeşim yorumcu arkadaşların dediklerini duydun herhalde gerekli açıklamaları yaparsan iyi olur saygılar DAYI
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM. |