Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-22-2009, 12:53 AM   #8
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

selamünaleyküm arkadaşlar kurdoğlu ve meçhul ustanın dediklerine katılıyorum ve bi mesele daha ilave etmek istiyorum belki bunuda bilirsiniz sizler ama gözden kaçtığına inanıyorum bu hayratı yapan kişinin cami köprü kervansaray gibi yerlerin onbarılması veya yeniden yapılması için konulan paraların haricinde o vakfı idare eden şeyhe veya camiyi yaptıran zatı muhteremlere verilen emanet paralar vardır bunlarda sahibi gelene kadar buralarda saklanmıştır. herhangi bir şekilde sahibi gelmeyen ler buralarda gömülü kalmıştır. bu tür paralarda olabilir .