05-25-2009, 05:30 PM
|
#4
|
Moderator
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 876
Tecrübe Puanı: 136017
|
Alıntı:
murat_kafkas Nickli Üyeden Alıntı
tılsım denilen şey kafada tahtası noksan olan kardeşlerimizin büsbütün hayal gücüdür.korktuğu zaman hayalinde olmayan varlıkları canlandırır korku sayesinde vucudun salgıladığı adranalin göze atki ederek hayalindeki varlığı canlıymış gibi görmesini sağlar.
|
Tılsımın bir diğer adı büyüdür.ve MEÇHUL arkadaşımızın da belirttiği gibi büyücülük kuranı kerim de en büyük günahlardan şirk e (ALLAH' la kendini bir tutmak) olduğu belirtilir.
Bakara süresi 102. ayet
Ancak şeytanlar küfre sapmıştı; insanlara büyüyü öğretiyorlardı... İnsanlar Harut ve Marut adlı meleklerden erkekle eşinin arasını açacakları şeyleri öğreniyorlardı. Ne var ki, onlar onunla Allah`ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar kendilerine zarar vereni, yarar vermeyeni öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu satın alanın ahirette hiçbir nasibi olmayacağını açıkça bilmişlerdir. Öz benliklerini sattıkları şey ne kötüdür! Bir bilebilselerdi." der.
Felak suresi 1-5 ayetleri
Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım."
Kuranı kerim de böyle 40'a yakın ayet olduğu bilinir.Onun için murat kafkas arkadaşım söyleminiz bence hem kaba, hemde biraz ALLAH'ı inkara yakın bir söylem olmuş.Bu konuda kuranı kerim'i incelemenizi öneririm.
|
|
|