Selamünaleyküm büyü ve tılsım gerçekten varmıdır evet gerçekten vardır ama biz müslümanlara yasaklanmıştır büyü ve hertürlül falcılıkve fal okları ile uğraşmak dinimizce yasak ve sakıncalıdır ama biz işin yapma tarafında değiliz çözme tarafında olduğumuz için bir mahsur varmıdır bilemiyorum fakat bu işi çözecek birinede raslamadım bu güne kadar.bence en akıllıca iş bu tür yerlere bulaşlmamak nasıl olacak bu iş derseniz kazı esnasında bu tür biyere raslarsak derhal işi bırakıp bir daha üstüne gitmemektir. .çünkü devamı durumunda kesinlikle biz zararlı çıkarız nedeni gayet basit o büyü sadece ve sadece bizim için yapılmıştır gayeside orada bulunan her ne ise bizi ona ulaşltırmamaktır başka hiç bir gayesi yoktur tabi bu işin neticesinde biz sakatmı kalacaz yoksa ölecekmiyiz yapanları pek okadar ilgilendirmemektedir onların gayesi sadece sakladıkları şeyi senin veya benim alamamamdır bunun içinde herşey mübahtır.kusura bakmayın bunları yazmak durumundayım başımızdan o kadar çok olay geçtiki hiç bir meblağ sizlerin hayatından daha değerli değildir SİZ SİZ OLUN SADECE KORKMAKLA YETİNİN....saygılar DAYI
|