Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 09:57 PM   #29
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute
Standart kaşıkla al kaşıkla ye

slm,bir haftadır pc bozuk siteye giremedim,,
yeni ve değişik bir konu görmekten çok memnun oldum.
öncelikle kaşıkla neyi anlatmak istediğine ve nasıl anlatmak istediğine bakalım.
kaşık yemek ve yiyecek manasına gelir,o zaman bu insanların işine yarayacak ve yenecek bir şey oluğunu anlatır;meyve ve sebze bozulacağına göre bunlarla değişebilen mubadele edilebilen bir malzeme demektir.
nasıl anlatmak istediği ise ; genelde eski insanlar adım hesabı kullanıldığından burada ölçü sap kısmında demektir.sap ölçüldüğünde kaç cm çıkarsa o kadar adım sap tarafına yüründüğünde hedefin üzerine geleceğimiz kesindir.güzel,degerli ve değişik bir işaret ilk defa sofra taşı dışında tek olarak kullanıldığını gördüm. çok teşekürler gözümüzün pası silindi.kendinize iyi bakın emi
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla