Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-19-2009, 11:37 AM   #36
definereisi
Banned

Tecrübe Puanı: 3017
definereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond reputedefinereisi has a reputation beyond repute

Alıntı:
KOMAGENA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
s.a. define reisi sen hala buranın malını bulupta alamadınmı.bu kadar yorum seni hiçmi bir yere götürmedi.bu yorumlara bakıpta hiç tekrar bölgeye gidipte araştırma yapmadınmı.gerçektende alamadınsa birşeyler eksik ama ne.enazından onu tesbit et bare.yazık oksitlenip toprağa karışacak.yada nasibin yok hangisi bilgilendirirmisin.saygılar
usta gidemedim bi türlü oraya gidersem sadece arkadaki kare var oraya bakmayı düşünüyorum boşluk var mı yokmu diye baktım ayı olan o yüzde boşluk yok varsada kalın bi kere mekana vardım mı yer bana bakıyor ben yerene yapacagımı bilemiyorum bu işi 1 yıldırı gecik uzaktan yapıuyorum ama daha tecrübem hic yok nerde olabilir neresi farklı olsada ne demek istedigini anlamam ben ilerde tespit edip dozerle etrafı kazdırırız izin alarak yaw tecrübeli hocamızda yok 2 arkadaş daha var onlar benden beter
definereisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla