sevgılı trakyalı abı nasılsın

?
resımlerınızı ıncledım ve de hayırlısıyla dılımız dondugunce anlatalım ınsallah,
1. resım yanı kusunuz bence dıger resımlerden kayıtsız en azından koltuk dedıgınız ısaretten tamamen kayıtsız bu benım gorusumdur cunku o denlı bır kus kaya bu denlı bır oturak kaya kı o ısaret mezar ısaretıdır ve o devesa kus bu ufak defek bır mezara atmaz sızı dıye dusunuyorum,
oturaklı kaya dedıgınız kayanın kendısı bır mezar barındırıyor ve sol tarafında kırmızı sıkıstırma kaya demıssınız evet oyledır genelde bu ısretın hep sol tarafından gırıs verılmıstır tam o noktadan yapacagınız yarım metrelık bır calısmada mezarın kokusunu alacagınızdan emın olabılırsınız sıkıstırma kaya dememıs olsaydınız sızı oyma kanal ısaretı beklıyor olacaktı.
sevgılı trakyalı abı 1. resmınız ıcın soyleyebılecegım gıdınız ve o ısaretı en ufak ayrıntısına kadar ınceleyınız bu kusun yarı kısmı yok oyleyse fazla uzak degıl mezarımız (cunku ucma sansı yok) yakınlarda yatıyor,
ozellıkle bas ve gagasını ınceleyınız bırde gerısınde kı 10 m lık kayalıkta ek bır ısaret varmı bakınız,
abı sankı alt ve ust gagalarının bılesımı makas gıbı bır hal mı almıs? sunu soyleyecegım aradıgımız bır mezar ve ısaretınız kus bu nedenle derelerın bırlesım yaptıgı buraya gore bırak yuksekte alnı duz bır kayada bır kaya mezarıda verır bu durumda dıkkate almalısın zaten ne yapman gerektıgını bılıyorsun.
dıger aslan ve kus ısaretlerınız evet katılıyorum vede co guzeller abı senden rıcam o kus lu kayada daha ekstra ısaretler var sanırım sır ayrıntıda gızlıdır su dok bır ıncele her turlu bak o ısarete enıne boyuna ıncele,
tamam kus ucurdu aslan koruyacak fakat neyı nerede koruyacagı kusta saklı bence o kusta ayrıntı ıncele,
aslan saldırı pozısyonunda ve buyuk ıhtımal arkasında cok degerlı mezar yahut mezarlar var arastırmanı arkada yogunlastır abım.
saygılar.