Alıntı:
acemişansı Nickli Üyeden Alıntı
s.a. arkadaşım tecrübe konusunda iddialı değilim sadece ben de adı önemli değil bir dedktörle ve çubuklarla arazide bir yer tesbit ettim hemde ne tesbit makina çınlıyor çubuklar kırılacak gibi oluyordu. başladık kazmaya 1 metreye geldiğimizde siyah kömür parçaları gibi toprakla karışık malzeme çıktı tamam dedik malı bulduk kazmaya devam daha da ateşli olarak
kazma boşta kalmıyor biri bıraksa biri kapıyor başlıyor kazmaya 1.5 metreyi geçtik makina yine sinyal veriyor devam. düz bir kapak misali kaya geldi ağaç tokmakla tıkladım kof bir ses boşluk anlamında aldık murçları tokmağı başladık kırmaya kaya yarıldı bize kalsa altından direk mal çıkacak ancak ikinci bir kaya daha onuda kırdık altından sağlam ana kaya tokmak ancak tozunu alıyor makina ve çubukları tuttuk tık yok kazdığımız yerden attıklarımızın üzerine tuttuk yine tık yok anladıkki bizim kırdığımız kayaların arasında bir gaz sıkışması yada boşluk vardı açılınca uçup gitti şimdi burası sahipli dese biri inanmam artık hiç bir makina sinyal vermiyor ustalarında dediği gibi varlar yada yoklar inanç ve itikat meselesi zorla değil ama herşeyi de onlara bağlamamak lazım düşüncem kendime başıma geldsiği için yazdım saygılarımla
|
s.a benim anlamadığım sen çıbık ile tesbit ettin sonra oraya makina tuttun ve sinyal verdi diyorsun.sonuçta gazmış uçunca gaz gidince sinyal kesildi diyorsun.yane makina gazadamı sinyal veriyormuş maden gibi orasını anlayamadım

ben sana nekadar anlatsam senin kömür sandığın tılsımla dönüştürülmüş mal olabilir desem inanmazsın.ama senden ricam ozaman makinanın gaza sinyal verip vermediğini net birşekilde öğrenebilirmisin.

saygılar