Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 01:52 PM   #2
meçhul
Tecrübeli Üye

meçhul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 134017
meçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond reputemeçhul has a reputation beyond repute

Ayasofya yı kilise yapan ve yaptıranlar! şunu bilsinlerki yüce allah (cc) ve peygamber efendimizin (s.a.v.) laneti üzerlerine olacaktır.egerki ben hayatta olduğum sürece bu olursa benim kin ve nefretimde üzerlerine gelecek.sadakatle çalışıp yüceltmeye çalıştığım ülkem için bu hareketi yapanların son nefeslerini en erken zamanda vermelerini sağlamak benim birinci vazifem olacaktır.ey müslüman uyan ve titre kendine gel!benim için öncelik müslüman olanlardır rengi,milleti,ırkı önemli degildir.filistin,bosna,afganistan,çeçenistan,doğu türkistan velhasıl her yerdeki müslümanlar zulüm ve ıstırap gördüğü müddetçe azabım bitmeyecektir.bizler müslüman olarak ne yapıyoruz?.kendinize sorunuz!emi
meçhul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla