solmaz usta hoşgeldin sefalar getirdin ustacım tıfıl usta acil yardım yazmış burası paylaşım sitesi burdaki bilen ustalar sen ben vs. kişiiler diyecekki etrafında iyi araştırma yap dicekki tıfıl kardeşte yapsın herkes bunu dünyaya bilipe gelmiyo kusura bakma ama acil yardım yazdıysa bilgi almak istiyo n yapcanı öğrenmek istiyo ister 112 acil yerine koy istersen 156 jandarma ister 155 polis hiç farketmez "AMA USTAMSIN SAYGIM SONSUZ BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR AMA BÖLE DEMEN HATALI BENCE USTACIM"
KERDEŞİMZİ BİLMEDİĞİNDEN ACL YARDIM YAZMIŞ BİLGİ VE NE YAPASI GEREKTİĞİNİ SÖLEMİŞ SENDE KONUYA BİŞİ YAAZMADAN DİREK ACİL YARDIMA TAKILMIŞSIN
önce yorumunu yapıp arkadaşım konu başlığını daha dikkatli bi şy yazabilirdin ve herkes yine yardım edeilirdi diyebilirdin ama sen acilden girmissin 112 den
"YİNE DİYORUM USTAMSSIN SAYGIM SONSUZ HOŞGELDİN SİZLE YİNE ÇOK BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIZ İLLAKİ ÖĞRETECEĞİN ÇOK ŞEYLER OLACAK İNŞALLAH SAYGILARIMLA
(not:yanlış anlamayn ben sadece bunları sölemek istedim maksadım kimseyi kırmak değil)