Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-13-2009, 04:00 PM   #2
solmaz
Üye

Tecrübe Puanı: 16017
solmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond repute

Konuları irdeleyip dogrularda buluşmak gerektine inan arkadaşlar bu konu üzerinde duyum rivayet tahmin kişisel yorumların tamaman dışında kalarak, bu konuda sadece kendi tecrübelerini burada bilgi diye paylaşırsa bunların irdelenmesinde ortak bir noktada buluşup işte dogrusu bu diyebiliriz.DEFİNECİLİK OLAYI BUNU GEREKTİRİR.
Buna definecilikte mejburuz bunu yapmadıgımız zaman definecilik bizim için hobi diye kendimizi savunmaya kalsakta defineciligin tedavisi olayan bir hastalık oldugunun farkına bile varmadan hayal daglarında define arar dururuz.

Elbetteki işaretler konusunda bir başlık vardı orada konuyu irdelemek gerektine inandım. Bu konudada yer üstünde kulaklarımla duyduklarımı deyil yer altında gözlerimle gördüklerim konusunda hiç bir terdütüm kalmadına önce kendim inanıp dogrulugunu teyit ettigim konuları burada bilgi adı altında paylaşmaya devam edecegim.İşaretler konusunu define olarak görmüyorum. saygılar.
solmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla