Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-25-2009, 04:36 PM   #23
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. solmaz usta öyle birsey diyorsunki. iyi o zaman işaretten bulmayalım kokusundan bulalım...konu itibariyle işaret deyince sadece işaret altını veya mezarı vermez süslemede olur yön yer de belirtir şimdi yasam yerlerinde işaretle olur diyorsun yasam yerlerinde işaret olmaz semboller olur süslemeler olur bu semboller günlük yasamlarında yaptıkları işleri ailesini anlatan semboler olabilir ama keyfiyen işaret yapmazlar hadi dilleri olmasada işaretle anlasmıslar desek o zamanda heryer cizik olur öyle özenilerek titizlikle yapılmıs cok işaret vardır onlara hiç gerek yoktu... bundan sonra av icin yetiştirdiğim köpeklerimi altın ve tarihi mezarlar icin yetiştircem koklayarak bulsunlar lütfen biraz mantıklı olalım ... adım işine gelincede her zaman dediğim gibi bir işarette belirli bir adım yoktur haritası yapılmadıysa eger . ama öncelikle birseyin işaretmi süslememi sembolmi ne oldugunu ayırmaktır ki işaretle sembolleri birbirine karıstırmayalım karıstırırsak eger sonra işaret yoktur deriz buda sacmalık olur... yani semboller medeniyetlerin ortak paylasımları dırki anlamları hepsine göre aynıdır ... lütfen buna dikkat karıstırmayın işaretle sembolleri... Bunlar Benim Düşüncelerim Bilmiyorum Belki Cogu kişi icin yanlıstır cogu kişi icin dogrudur...saygılarımlar...
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla