Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2009, 04:38 PM   #7
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

Selamünaleyküm dostlarahmed kardeş kusura bakacak bişey yok bu benim düşüncemdir oda senin düşüncendir. Herkesin bilgisi kendine .ama sitemiz paylaşma amaçlı olduğu biçin herkes bildiğini paylaşırsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Aslında yazmak istemiyordum ama arkadaşları bilgilendirme açısından kendimi sorumlu hissettim. ….
1-) hem diyorsunuz oksijenin bitmesi yaniyok edilme nedeni cesedin çürümesini engellemek için dir ama ne hikmetse mumyalar hariç hiç sağlam kalan cesede rastlanmamıştır bu güne kadar
2-)cesedin çürümesi pek öldürücü zehir etkisi yapmaz eğer öyle olsa içeride başka canlılar yaşamaz bir sürü börtü böcek vardır mezarlarda içerden kapama olsa oksijenin yanması ile kapanan taş geri yani mazar içine gider
Şişenin ağzına yumurtayı koy ve içersinede yanan bi pamuk at bak bakalım yumurta nasıl şişenin içine nasıl giriyor. Yani oksijen biterken içerdeki sirkilasyon emiş yapar onun için bu tür mezarlar dışardan kapatılır. Ben çok rastladım mezar açılınca kapının önünde çuvallar dolusu elma incir ve armut çürüklerine
Gelelim murat bkardeşe mezarın dönem soygunu olduğunu nerden anlarız lütfen bir şeyi söylerken biyere dayandıralım .ben söyledim oldu
Olmaz öyle şey
Kimsenin kimseyi yanlış bilgilendirmemesi lazım ancak son açılış zamanında yanında olursak ve hiçbir şey çıkmamışsa dönem soygunu diyebiliriz. Birde dönem soygunu nedir onu bilmemiz lazım. Bana göre şudur kıral dedesinin zamanında çocuktur dedesinin cenazesini gömerler buda bunu görür amakendi döneminde devlet sıkıntıya düşer
Dedesinin ve babasının mezarındaki malıda bilir bir gece de açar malı alır ve aynı şeklde kapatır. Yakın dönemde açılır bakılır mal yok Nereye gittiBu dönem soygunudur .bunuda ancak açan biz olursak biliriz veya devlet eliyle açılır sa kayıtlardan anlarız . murat bey dedi diye olmaz .. saygılar kusura bakmayın başınızı ağrıttım