Alıntı:
ahmed Nickli Üyeden Alıntı
dayı kardeş sizlerde burda nelerin var nelerin olmadıgını çok iyi biliyorsunuz .?
yaşamınız boyunca saglık ve sihhat diliyorum allaha emanet olun .
durulmaması gereken yerde durulmayacagını çok iyi bilirim .hoşça kalın
|
ahmet
yaşın kaç bilmem büyügüm isen abim küçügüm isen kardeşimsin, yorumlarını takip etmekteyim ve begenmekteyim,
dayı ne dedi tuz biber oldugu gibi başka çeşnilerde olsunki yaptıgımız işin tadı gelsin,
ne demektir bu fikir alışverişi istişara yani her yoruma her fikire açıktır burdaki arkadaşlar başka sitelerdeki bu dostlugu bu rahat ortamı kimse görmememiştir ben bakıyorumda site yöneticileri üyelerle ve resim hakkında bilgi almak isteyen üyelerle dalga geçerek konuşuyorlar uyardım yöneticiler ve banlandım adamların uyarıya bile tahamülü yok, yani işlerine karıştınmı hemen ban, tabiri caiz ise çatlak ses geçt yok , ben burda bakıyorumda ne kadar hoşgörülü nekadar saygılı ,müsamalı olursak bir okadar bize karşı haksızlık yapılıyor, sözüm meclisten dışarı belki burdaki rahatlıktandır
bu sitede sadece bir veya iki kişye burda yazı yazmayın kardeşim dendi siteye girmeyin demedik yada banlamadık yazmayın dedik çünkü işaret sahiblerine boşyere umut verdiler sallama yorum yaptılar
ahmet sana kimse kal veya git dedi kardeşim
kapı her zaman açık ahmet yaz kış gelenede gidenede, ha burdan sakın ha sana git dedigimi çıkarma ben senin burda kalma taraftarınım ama gönül senin
kal saglıcakla