Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-19-2009, 07:42 PM   #4
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

selamünaleyküm ahmet kardeş iki gündür siteye giremiyorum pc arızalandı kusura bakmayın . fakat şimdi girdim beynimden vurulmuşa döndüm bir laf bu kadar çarpıtılır bu gadar değişik anlaşılır pes doğrusu . ben orda çeşniden maksadım güzelliktir. değişikliktir keşke herkes değişik düşünsede ortam daha değişik havalara girse ve doğruyu bulmakta o kadar kolaylaşsa . herkes aynı düşünürse bu sitelerin ne anlamı var neden herkes değişik şekilde düşünüyor neden yorum yapıyor elbette doğruyu bulmak için sen başka düşünecen ben başka düşünecem ha sen diyorsan hep benim dediğim gibi düşüneceksiniz kusura bakma senin dediğin doğruda olsa ben öyle düşünmek mecburiyetinde değilim ama doğruya ve her düşünceye saygımız sonsuz kardeşim sakın yanlış anlama git meni istemem kesinlikle seyrani ustanın da dediği gibi konulara katılman bizleri ancak sevindiri. saygımız sonsuzdur ama gitmek istiyorsanda sana kimöse engel olmaz ancak bir dostu kaybetmiş oluruz ve üzülürüz . saygılar