Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2009, 10:40 PM   #16
MEZARCI
Banned

Tecrübe Puanı: 0
MEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond reputeMEZARCI has a reputation beyond repute

karani gardaş aynı fikirleri paylaşıyorum seninle ancak askerliğimizi yaptık biz sağ ayağımı verdim vatana 5 arkadaşımı şehid verdim kollarımda şehadet şerbetini içtiler yürümekle meydanlara çıkmakla olmuyor çok çok polisten jop yersin başkada bişey olmaz organizasyon yapalım dedim 136bin kişinin içinden 2 kişi çıktı şimdi sana desemki gel istanbula işimiz var gelirmisin dur ben söyliyim gelmezsin gelemezsin çünkü sorumlu olduğun insanlar var ailen var belki çocukların var eşin var maddi kaygıların var VATAN SEVGİSİ bütün sevgilerin üstündedir geçermisin anadan yardan namusun için söyle verirmisin kanını canını ?
MEZARCI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla