Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-15-2009, 04:21 PM   #9
Mağaracı16
Moderator

Mağaracı16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 136017
Mağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond repute
Standart s.a

Ve aleykümselam dayı usta.
Yaşım 32.Az buçuk ozamanlardan bişeyler hatırlıyorum.Ama o zaman yapılanlar bir ideoloji içindi.Şimdi ise vatan içindir.Bu yüzdendir ki vatanı nı seven herkesin bir olacağı kanısındayım.Siz ce gerçekten bu ülke bu sorundan diyalogla kurtulurmu?Buna inanıyormusunuz?Aşağıdaki link e bir bakın.Sizce gerçekten bu ülke bu sorundan kurtulabilirmi siz karar verin.
http://www.facebook.com/video/video....9976156&ref=nf
Birde şu var.Türkiyede işlenen suçlara katılan kişilerin profillerine bir bakın.Nerdeyse hepsi kürt kökenli.
Gasp,kapkaç,hırsızlık,çete kurmak,mafya,kadın pazarı,uyuşturucu vs vs...
Bu kürt lerin bu ülke için faydalı bir millet olduğunu kim söyleyebilir.Evet seyrani usta nın dediği gibi belki iyilerde çıkabilir içinden.Ama bu saatten sonra kurunun yanında yaş ta yanmalı.Ve soykırım yapılmalı.Belki bana cani vahşi diye bilirsiniz.Bu ülkede 30.000 kişi öldü.Aile ve akrabalarıyla ele alırsak bu ülkede yarım milyon insanın içinde yanan bir kor var.Hal böyle olunca kimse kalkıp ta bana kürt benim kardeşim dir yalanını yutturamaz ve kabul ettiremez.
Saygılar.
Mağaracı16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla