[QUOTE=geçmişine sahip çık;1370]selamlar
buradakı sekle gore soyluyorum sagda arapça 621 sayısı var.kesınlıkle.fakat sagdakı ılk 1 sayısının ıkı tarafındakı noktalar aslında sıfırdır.ama nokta sagda olsa 10 olacak.dıger nokta nıcın veya ne anlamda konmus bı yorumm olamayacak.ustundekı sekle butun olarak bakarsak 621 oluyor.veya once 62 sonra 10 olabılır.profosyonel derecede arapça egıtımım var.ben ılk baktıgımda bunu gordum.sadece benım yorumum.ama çok açık olarak rakamlar gozukuyor.harf belırtısı yok
selamünaleyküm geçmişine sahip çık . bak güzel kardeşim yukardaki yazı sizindir bu yazıda o kadar kesin ve net konuşuyosunuzki benim burdan anladığım sizin bu şeklin kesinlikle 621 olduğudurve hatta dahada ileri giderek şeklin nokta ve virgülüne kadar anlatıyosunbuz ve dahada ileri giderek bu işin ilmini yaptığınızı ve bu konuda uzman olduğunuzu ve burada harf değil rakam olduğunu söylüyorsunuz kusura bakmayın yukardaki yazıdan ben bunu anlıyorum yanlışmı acaba fıkıh ilmi bildiğinizi söylüyosunuz ama haç yolculuğunun islamiyetin bir şartı yani farzı olduğunu değilde hazreti ibrahim aleyselamın devetine icabet gibi yazmışsınız bıranşınız olan fıkıh olduğunu söylemenize rağmen yanılıyosam özür dilerim
Konu DAYI tarafından (09-28-2008 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir.
|