Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-20-2009, 06:55 PM   #4
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

SELAMÜNALEYKÜM DOSTLAR
derin konulara girmişsiniz anlaşılan ama her söylenen gerçek anlamda yapmak mecburiyetinde değiliz yani daha açık konuşmak gerekirse her söyleneni yapmak durumunda değiliz. . usta ne dedin diyeceksiniz daha açık söyliyeyim mevlana ne demiş severiz yaratılanı yaratandan ötürü. evet bir din düşmanına şahsi kin gütmeyiz neticede onuda allah yaratmıştır. onun rızkına mani olmayız demektir yani koynumuza alıpta yatarız anlamı çıkmasın bundan. yunus ne demiş severiz yaratılanı yaratandan ötürü.o kadar savaş ve din söz konusu olmadıkça biz allahsıza mecusiye dokunmayız yoksa o bize ne yaparsa yapsın allah yarattı diye seviyoruz ona dokunmayız anlamında anlamayın barış zamanı barış cihat zamanıda cihat ...karani kardeşim elin din düsmanına sapık adamına öyle rahmetli şöyleydi rahmetli böyleydi olmaz dostum ha veysel KARANİDEN bahset ona kimsenin itirazı olmaz . çümkü o resulullahın sevgisiyle Allah aşkıyla yanmış tutuşmuş böyle adamlar rahmetle anılır ötekiler için ancak lanet okunur. hazreti ali savaşta düşmanı yere yıkmış tam son hamleyi yaparken adam yüzüne tükürmüş . ve ali r.a adamı bırakmış. herkes hayret etmiş neden öldürmedin diye soranlara ilk önce allah için öldürecektim ama yüzüme tükürünce belki işin içine nefsim karışır diye bıraktım demiş. işte mevlana ve yunus bunu demek istemişler saygılar DAYI