yav bu konu çok uzayacak gibi.sevgili dayım ve seyrani agam.benim anlatamyorum szimi anlamyorsunuz.işimiz gücümüz kalmadı iskenderi tartıslaım tamam.birinci husus; rametli dedim onu müslüman oalrak gordugum için felan değil yada bu adam ısevdigimden değil elbettteki din düsmanı olan insan sevilmez.benim ölüye saygım var o acıdan diyorum.seyrani agam ordan diyor e ben mevlana değilim ki her insanı seviyim.bu yanlıs bir cümledir.tarih kitapalrında yazılan hersey doru değildir yada herhangi bir yerden bir kaynaktan alınması illa herseyin orda yazınlanla bir olcagı anlamına gelmez.en dogrusunu ALLAH bilir. eger o vasiyeti o yazdıysa gerçekten dogruysa yani bu adamada ben sonuna kadar saygı duyarım.bir diger hususta din düsmanı diyorsunuz peygamber düsmanı diyorsunuz. efendim adam hangi dine hangi peygambere inansın. olmıyan seyemi inansın.haşa bahsettiğim olıyan sey derken kitabı kasdediyorum.adam m.ö 305 yada 310 yıllarında dogmus.bunuda hesaba katarsanız sevinirim.saygılarımla dayıcıgım ve seyrini abi