selamlar
oncelıkle tesekkur etmekle beraber saygıdeger abım ben asla sıze ukelalık etmek ıstemıyorum .etmedıgımı de dusunuyorum.ama benım su ozellıklerım sunlar sunlar dıyede behsetmek bır bayan olarak hosuma gıtmıyor.evet ben hat ve tezhıp sanatıylada ugrasıyorum.6 yıldır .ama kendıme asla hattat dıyemem .bunu demem için .omrumden omur gıtmesı lazım demek.yanı yolun daha belkı basında bıle sayılmam.ben kendımı oyle goruyorum.ama cıddı olarak ta egıtımıme devam edıyorum.nerede dersenız ıst buyuk sehır beledıyesıne baglı( ısmek )duymussunuzdur.ben asla bılmedıgım bı konuda konusmam vede bır sey demem.ben orada gordugum bı seyı aktardım.ama herkesın bı yanılma olasılıgı vardır.yanlısım varsada kabul ederım.aslında benım sıze anlatmak ıstedıgım konu sunla alakalıydı sızın bana demıs oldugunuz.defınenın dınde yerı nedır dedıgınızde ben o konuya açıklık getırdım.tabıkıde sızın su ankı konuyla hiç bı alakası yok.tekrar ızah etmem bı konu veya herhangı merak ettıgınız bısey olursa seve seve cevaplarım
saygılarımı sunuyorum.
allaha emanet olun
sımdıden hayırlı bayramlar
|