Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-15-2010, 12:26 PM   #1
gecename
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 16
gecename is on a distinguished road
Standart tecrubeli abilerimin dikatine

s a abilerim diyer sitelerden yeni katıldım aranıza ve sizden acil yardım bekliyorum bitek taşımız var oturduhun zaman ense tarafında 22cm uzunluhunda 6 cm eni kanal oyma ve bunun 5cm yanında baston ucu kadar oyuk oyuhun içinde tek para çıkardık binek taşının sırt kısmında yanı sırtını dayadıhın yerin iki karış arkasına ana kayanın 50cm içine azı kapalı bi küp çıkardık bu küpün ağzı neden aşağıya doğru bakıyordu ve üzerine dörtgen bi kapak taşı bırakıp birazda küçük taşlarla örtmeye çalışmışlar burayı 10 yıl once aynı işaretleri arayan 2 bulgar geldi ve biri hiç türkçe bilmiyordu karadeniz ayaklarının altında kalcak taşın üstünden tek para alcan sırtından boş bi küp çıkarcan birebir aynıları çıkardık tesadüf eseri dayımla ve ozamanlar misafir edip aldırmadıhımız adamlara şimdi hak verdik ama onlar yanlış bölgedee arıyorlardı sizden ricam bu 22cm lik kanal ve kanalın yanında tek para oyuk yapıp koymuş bunu açıklarsanız sewinirim binek taşının altına doğrumu çalışma yapmalımıyız bu bölge çatalcada eşgiya parası diyorlar 7 heybe diyen var ama arayan bulgar dedeler de kilise parası yeri bul müjdesi olan küçük çanın içindeki mal senin demişler 65 yaşındaki dayıma acil yardım
gecename isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş