Konu: bu nedir??
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2010, 09:24 PM   #15
crazy29
Üye

crazy29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 7016
crazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond reputecrazy29 has a reputation beyond repute
Standart slm

Alıntı:
otmanlılı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burda crayz 29 zamı düştün gardaş eveli 30 dun hehe ben buna ta o zamanda dedim bu tavuk tamammı yumurtası var altında bak sırtı iki kanat bak tıgı yerdede horozuyla ikisinin mezarı var ölcüsünü vereyim dur sırtındaki kanalı boyuna ölc derinligiyle carp gaganın baktıgı yere dogru snmsi bir adım ilerle ya geniş düz kaya yada cakıl yıgıntsı olacak
değerli ustam dediğin yerde bana özelden gelen mesajlara baktığımda çok kişi abi ya önümdeki araziyi kitap gibi okudun ya derdi ordakilerde özel mesajları okuyunca ne oldu malum
bende saten işaretlerin çözümü var senin dediğin gibi bu ölçmekle biçmekle olmaz işaret sadece koruyucudur bak mesela eşkiya belgelerinde ne der biz 12 kişiylen gümüşsuyu köyüne yol aldık burda 4 adam öldürdük aldığız mlları taştan mağaraya 19 saatte gömdük der bilmeyen aklına ilk gelen taştan mağara aramaya başlar dimi ama öyle değil bunun açıklamasını yapabilecek varmı arkadaşlar??saygılar
crazy29 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla