Konu: bu nedir??
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2010, 09:47 PM   #17
otmanlılı
Üye

Tecrübe Puanı: 13016
otmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond reputeotmanlılı has a reputation beyond repute

Alıntı:
crazy29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
değerli ustam dediğin yerde bana özelden gelen mesajlara baktığımda çok kişi abi ya önümdeki araziyi kitap gibi okudun ya derdi ordakilerde özel mesajları okuyunca ne oldu malum
bende saten işaretlerin çözümü var senin dediğin gibi bu ölçmekle biçmekle olmaz işaret sadece koruyucudur bak mesela eşkiya belgelerinde ne der biz 12 kişiylen gümüşsuyu köyüne yol aldık burda 4 adam öldürdük aldığız mlları taştan mağaraya 19 saatte gömdük der bilmeyen aklına ilk gelen taştan mağara aramaya başlar dimi ama öyle değil bunun açıklamasını yapabilecek varmı arkadaşlar??saygılar
yav cevabını bildigin şeyi ne deyi soruyon crazy eveli 30şimdi 29 ustam bak ben cıragım ama sana cevap vericem NOT al 4mezar 12 kervan yolundakidikili taşların yada agacların dibine 19 ceşmenin arkasındaki tepeciklere yada taşlara sakladık der bul sana helal olsun ustam ben cıragım acemiyim

Konu hutame tarafından (02-01-2010 Saat 11:58 PM ) değiştirilmiştir.
otmanlılı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla