Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2010, 07:41 PM   #10
hutame
Tecrübeli Üye

hutame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 449017
hutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond reputehutame has a reputation beyond repute

kendi görüşüm şü...evrende 250 milyar galaksı var ..her galaksının ıcınde bı o kadar gezegen var..sayıya vursak rakamlar yetmez heralde...diyorum kı...bu kadar gezegenler ,,galaksıler,,yanı evren sadece biz insanlar var olduguna yada yaratıldıgına inanmıyorum ,,kanaatımce baya yaratılmiş akıl sahıbı yada bizim aklımızdan daha yuksek akıla sahıp olan yada olmayan aklı başinda yaratıkların olduguna ınanıyorum....yanılabilirim ama bi düşünürsek gök yuzune gece özellıkle bakarsak harıka manzara ve binlerce yıldız göruyoruz ve bunlar görüken görmedıgımız nıce lerı var...ben her gördugume ınanmadıgım gıbı göremedıgımede yoktur demem...saygılar
hutame isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla