Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 05:48 AM   #6
ozooo
Tecrübeli Üye

ozooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 227017
ozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond reputeozooo has a reputation beyond repute

Alıntı:
istihkam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nıye yav ozooo varımız yogumuz bı dayımız var kıymetını bil.
ellerınden operım DAYICIM
S.A ORASI ÖLE ABİ yok sadece yazı bana komikgeldi valla saatlerce güldüm CENABI HAKDA dayıyı güldürsün inş.
yanlış anlama dayı resen aslında en güzül yorumu sen yaptın cünkü kapalı kutu gibi kar oldugundan sakın yanlış anlama abimsiniz hepinize 7 den 70e herkeze saygım sonsuzdur beni bilirsiniz

istihkam abi DAYI benim topragam köylüm en önemlisi büyüğüm umarım sizlerde yanlış anlamazsınız
SAYGIM SONSUZ harfiyata koptum sadece komik olan yanı ise dayımın direk harfiyat demesi ama d.s.i den oldugu için lep demeden leblebiyi anladı he bunuda herkez anlaz başkası olsa direk karı temizle veya erimesini bekle der ama DAYI emin HARFİYATTAN toprağımı cözmemmi benya SAGILAR DAYICIĞIM

YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ''''
ozooo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla