Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-27-2010, 11:37 AM   #14
Mağaracı16
Moderator

Mağaracı16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 136017
Mağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond repute
Standart s.a

Alıntı:
meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BEN YAŞLI BİR YUNANLININ (BÜYÜK İHTİMAL DEĞİŞİM OLAN RUMLARDAN);TÜRKİYEDEN GELEN BİR ŞAHSA SORAR!TÜRKLERİN ELEKTİRİK DİREKLERİ.LAMBALARI,YOLLARI ,KADINLARININ GİYDİĞİ AYAKKABI VE TERLİKLERİ ALTIBDANMI?DİYE SORAR.CEVAP HAYIR OLUNCA ''OH TÜRKLER DAHA BOLU DAGINDAKİ BÜYÜK MAĞRAYI VE ALTINLARI BULAMAMIŞLAR DER!!!''BU GERÇEK YAŞANMIŞ BİR OLAY DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTEDİĞİM KONU GERÇEKLİĞNE BU KONUYU KONUŞAN ŞAHSI TANIMIŞ OLMAM YETERLİMİ? S.A.
S.a meçhul usta.
Ustacım bu yunanlının hayır cevabını aldığında ohh bulamamışlar deyipte bolu dağı diye yer tarif etmesi bir tezat değilmi?Sizin anlatımınıza değil bu sorum.Acaba bu yunanın yön kaydırma amaçlı yapmış olduğu bir tutum olamamzmı?
Bana hiç mantıklı gelmedi .
Saygılar.
Mağaracı16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla